Astonec, interimt ledarskap

Om Per-Håkan

Nyfiken, engagerad och visionär!

Jag tycker om att sätta mig in i nya frågeställningar och har lätt för att sammanfatta situationen och enkelt presentera en riktning. Jag drivs av att nå målet och prestera ett bra resultat.

Det jag brinner för är att utveckla nya produkter och att leda teamet mot målet. Men jag kan även förvalta en verksamhet som behöver stabilitet under en period. Kan alltså gå in som tillfällig utvecklingschef, konstruktionsledare, teknikchef eller liknade.

Per-Håkan Persson, interimschef

Samsyn och laganda

Det är viktigt för mig att skapa en gemensam målbild som är lätt att förstå och en samsyn på hur vi når dit.

Det är tillfredsställande att få laget att arbeta som en helhet, och jag gläds med mina medarbetare i deras framgångar och deras initiativtagande, och är stolt då vi når målet och visar upp resultatet.

Mina medarbetare och kolleger ser mig som strukturerad och trovärdig, som tar ansvar och har tydliga förväntningar.

Bakgrund

Har alltid arbetat i en föränderlig internationell miljö, där jag uppskattar mångfalden med olika kulturer och olika bakgrunder. Jag har arbetat under expansion såväl som neddragning, i formella och informella organisationer samt med patent och IPR-ärenden.

Civilingenjör, mekanist. Har i 20 år arbetat som chef, konstruktionsledare och projektledare på företag som Sony och Ericsson, och dessförinnan många år som utvecklingingenjör och konstruktör.

Per-Håkans profil på LinkedIn

© Astonec AB 2014 | Interimt ledarskap | 070-5490042 | info@astonec.se | Bankgiro: 467-5534 | Orgnr: 556965-4246 | Godkänd för F-skatt